Εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί σας

post

Ποιοι ειμαστε

Ποιοι ειμαστε

Ποιοι είμαστε

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1984 και είναι πιστοποιημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών στην Ερμούπολη, την πρωτεύουσα του νησιού της Σύρου και των Κυκλάδων, στο Νότιο Αιγαίο.

Η Ε.Δ. χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και προσφέρει κύκλους σπουδών στην αγγλική, ιταλική, γερμανική και ισπανική. Λειτουργεί όλο το έτος προσφέροντας μαθήματα σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες, και επαγγελματίες που οδηγούν σε διεθνείς πιστοποιήσεις σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR) και το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων (EQF). Προσφέρει επίσης εξειδικευμένα μαθήματα σε όσους ενδιαφέρονται σε: Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, Ιατρική, Επιχειρηματικές Δεξιότητες, Βρετανικό Αστικό Δίκαιο, Οικονομικά, Τουρισμός, Εμπόριο, Ιστορία Τέχνης, Αγγλική Λογοτεχνία.

Η Ε.Δ. είναι Κέντρο προετοιμασίας εξετάσεων του Cambridge και διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών για τους ακαδημαϊκούς της σκοπούς:

α) Συνεργάζεται με πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ.

β) Είναι δικτυωμένη με διάφορους οργανισμούς και ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλη την Ευρώπη σε πολυμερή προγράμματα της ΕΕ.

γ) Συμμετέχει σε εκπαιδευτικά πιλοτικά έργα της ΕΕ.

δ) Είναι μέλος του δικτύου QLS – Δίκτυο Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιστοποιημένης Ποιότητας.

ε) Είναι εγγεγραμμένος φορέας στο UCAS και αναλαμβάνει διαδικασίες για την εγγραφή μαθητών σε πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο για προπτυχιακές και/ή μεταπτυχιακές σπουδές.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Ως μέλος του QLS, η Εκπ@ιδευτική Δυναμική είναι δομή διεξαγωγής μαθημάτων για την απόκτηση του Cambridge CELTA. Περισσότερες πληροφορίες: https://celtagreece.gr

ΔΟΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ως μέλος του QLS, η Εκπ@ιδευτική Δυναμική είναι δομή διεξαγωγής εξετάσεων για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας του Cambridge και του LanguageCert.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: Από το 1997, η Ε.Δ. έχει συνεργαστεί ως υπεργολάβος σε προγράμματα LdV, Grundtvig/ Socrates 2, EQUAL και έχει συμμετάσχει ως διεθνικός εταίρος σε πολυμερείς συνεργασίες σε πιλοτικά Ευρωπαϊκά προγράμματα LdV, Grundtvig και ERASMUS+.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Η Ε.Δ. έχει μακρά εμπειρία στον σχεδιασμό εκπαιδευτικών εργαλείων ηλεκτρονικής μάθησης, μεθοδολογιών διδασκαλίας που βασίζονται σε διαδραστική επικοινωνία και καινοτόμων μεθοδολογιών επαγγελματικής κατάρτισης. Η μεθοδολογία διδασκαλίας της Ε.Δ., η DynamicLearn, είναι μια καινοτόμος διδακτική προσέγγιση που βασίζεται σε ποιοτικές διδακτικές πρακτικές.

ΒΡΑΒΕΙΑ: Η Διευθύντρια Σπουδών, Δρ. Ευγενία Παπαϊωάννου, έχει βραβευτεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, από τον Δήμο Ερμούπολης, και την Νομαρχία Κυκλάδων για την πολιτιστική και εκπαιδευτική της συμβολή. Ως διακρατική εταίρος σε έργα της ΕΕ, της απονεμήθηκε το Βραβείο Ελσίνκι 2006 για τη συμβολή της στο έργο ESO-CSA, μαζί με ολόκληρη την κοινοπραξία εταίρων, για τη δημιουργία συστήματος που προσδιορίζει, αξιολογεί και αναγνωρίζει εξειδικευμένες ικανότητες σε ΜΜΕ, που αποκτήθηκαν και μέσω της άτυπης μάθησης.

Ιδιοκτήτριες της Ε.Δ.

Ευγενία Παπαϊωάννου | Διευθύντρια Σπουδών | Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας | Πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία; Μεταπτυχιακό σε Διδακτικές Μεθοδολογίες και Γλωσσολογία, Διδακτορικό σε Διοίκηση Εκπαίδευσης | Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Χριστίνα Κανελλοπούλου-Κυριακοπούλου | Υπεύθυνη Προσωπικού | Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας | Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας | QTS (Qualified teacher status) | TKT (Teaching Knowledge Test) | Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων