Εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί σας

Course

Τμήματα για παιδιά

Στην ΕΚΠ@ΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ οι κύκλοι σπουδών για τους μικρούς μαθητές αρχίζουν στην ηλικία των 6,5-7 ετών. Προσφέρουμε τους ακόλουθους κύκλους σπουδών με αποκλειστική χρήση της Αγγλικής γλώσσας μέσα και έξω από την αίθουσα διδασκαλίας:

  • BEGINNERS A
  • BEGINNERS B
  • BEGINNERS A & B – για παιδιά από 8 ετών λειτουργούμε ένα 9μηνο κύκλο σπουδών κατά τη διάρκεια του οποίου ολοκληρώνουν 2 τάξεις – Beginners A και Beginners B – σε ένα σχολικό έτος
  • A SENIOR
  • B SENIOR

Οι νεαροί μας μαθητές αποκτούν ευφράδεια στη γλώσσα προορισμού πολύ σύντομα και αναπτύσσουν δεξιότητες να διαβάζουν, να ομιλούν, να ακούν, και να γράφουν μέσω διαδραστικών μαθημάτων, σύγχρονων διδακτικών μεθοδολογιών και τεχνικών, και ομαδικών εργασιών που βελτιώνουν περαιτέρω τις γλωσσικές τους δεξιότητες.

Τα μαθήματα CLIL περιλαμβάνουν μια ποικιλία θεμάτων όπως περιβάλλον, μουσική, υγεία, τροφές, κλπ. Εργασίες ανά ζεύγη ή σε ομάδες ενισχύουν το ομαδικό πνεύμα και ενδυναμώνουν το δέσιμο τους σαν ομάδα.

Στις 20 Ιουνίου 2018 αρχίσαμε την υλοποίηση της νέας μας πολιτικής: ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! Οι νεαροί μας μαθητές δεν έχουν καμία εργασία στο σπίτι. Αντί γι΄αυτό κάνουν όλη την πρακτική στις δομές μας. Αυτό βοηθάει τους μαθητές μας να περνούν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια τους και τους φίλους τους μετά το σχολείο και τους υποκινεί περισσότερο να μαθαίνουν επί τόπου.

Στο τέλος του κύκλου σπουδών τους συμμετέχουν σε τελικές εξετάσεις στην Ε.Δ. και επίσης στις εξετάσεις YLEs Cambridge: YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers

Στατιστικά

0
0 out of 0
0 Βαθμολογίες
5 Stars 0
4 Stars 0
3 Stars 0
2 Stars 0
1 Stars 0

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει το “Τμήματα για παιδιά”

Διάρκεια 50 min
Έναρξη
Εγγραφές

Κοινοποιήστε το μάθημά μας