Εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί σας

post

1st Online QLS Anti-Bullying Festival

1st Online QLS Anti-Bullying Festival

Νοέμβριος 2020

Παρ’ όλο που το ίδρυμα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει ρίξει όλο το βάρος στις διαδικτυακές εκπαιδεύσεις αποκλειστικά για τα σχολεία της Μ. Βρετανίας, ο εκπαιδευτής Paul Hanmore από τη Μεγάλη Βρετανία θα υλοποιήσει ο ίδιος ΔΩΡΕΑΝ 2 εκπαιδεύσεις για το QLS «την ελληνική οικογένεια» του ιδρύματος όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε, συμμετέχοντας έτσι και στο 1o QLS ONLINE ANTI-BULLYING FESTIVAL.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: INTRODUCTION TO ANTI-BULLYING – Σάββατο 21/11 3.15-5μμ με διαδικτυακή σύνδεση στο Zoom.
Το πρόγραμμα Anti-Bullying Ambassadors δεν διατίθεται ακόμα online, όμως διατίθεται η εκπαίδευση «Introduction to Anti-Bullying» με διάρκεια 1 ώρα και 45 λεπτά. Θα μπορούν να συμμετάσχουν 36 μαθητές συνολικά, 1 από κάθε ΚΞΓ QLS.

Προϋποθέσεις: επίπεδο αγγλικής: +Β1, ηλικία: 9-17 ετών.

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: UPSKILL – Σάββατο 21 2020, 13.00-14.45μμ διαδικτυακά.
Η μετεκπαίδευση Upskill επιστρέφει σε συμπυκνωμένη online μορφή και μπορούν να εγγραφούν ΜΟΝΟ μαθητές που αποφοίτησαν το 2019 από την εκπαίδευση Anti-Bullying Ambassadors.

Από την ΕΚΠ@ΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετέχει στην εκπαίδευση Upskill η μαθήτρια μας Έλενα Θεοδωρακοπούλου από το επίπεδο Β2.

Το διαδικτυακό φεστιβάλ Anti-Bullying 2020 θα το παρακολουθήσουν μαθητές, γονείς και καθηγητές από την Εκπαιδευτική Δυναμική.

Πρόγραμμα του Φεστιβάλ: