Εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί σας

Course

Διαδικτυακά Μαθήματα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Στην ΕΚΠ@ΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ χρησιμοποιούμε σύγχρονα μοντέλα διδασκαλίας με τη χρήση νέων τεχνολογιών για τα διαδικτυακά μας μαθήματα για την αντιμετώπιση ποικίλλων προκλήσεων όπως την περίοδο 2020-2021 με το lockdown για την αποφυγή διασποράς του ιού SARS-CoV-2, αλλά και για την παροχή εκπαίδευσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου σπουδαστή που θέλει να συνδυάσει και να οργανώσει τις διάφορες δραστηριότητες του χρησιμοποιώντας πιο ευέλικτους τρόπους που είναι τώρα εφικτοί μέσω των νέων τεχνολογιών.

Για διαδικτυακά μαθήματα χρησιμοποιούμε 3 μοντέλα:

Α. ΜαθΗματα συνδυασμΕνης μΑθησης

Σε αυτό το μοντέλο οι μαθητές μελετούν και μαθαίνουν ένα μέρος της ύλης στον χρόνο που τους εξυπηρετεί και σύμφωνα με τον ατομικό ρυθμό μάθησης, και παρακολουθούν ένα μέρος της ύλης μέσω διαδικτυακών διαλέξεων και αλληλεπίδρασης με τους καθηγητές τους σε σύγχρονη μετάδοση. Είναι ένας πολύ ευέλικτος τρόπος μάθησης και οι σπουδαστές έχουν έλεγχο πότε και πώς θα μελετήσουν την ύλη που τους ορίζουν οι καθηγητές τους.

Β. ΥβριδικΟ ΜοντΕλο

Το Υβριδικό μοντέλο είναι μια εκπαιδευτική προσέγγιση όπου κάποιοι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα δια ζώσης και κάποιοι άλλοι συνδέονται διαδικτυακά από το σπίτι κατά τον ίδιο χρόνο. Οι μαθητές που παρακολουθούν από απομακρυσμένη τοποθεσία συμμετέχουν στη μαθησιακή διαδικασία εξ’ ίσου με τους μαθητές που παρακολουθούν διά ζώσης από την αίθουσα διδασκαλίας.

Γ. ΔιαδικτυακΑ μαθΗματα

Αυτά τα μαθήματα παρέχονται 100% μέσω διαδικτύου και εξυπηρετούν κυρίως μαθητές/σπουδαστές που διαμένουν σε άλλες πόλεις ή και σε άλλες χώρες. Εξυπηρετούν πολύ τους φοιτητές που χρειάζονται πιο ευέλικτα προγράμματα για να συνδυάζουν τις σπουδές τους με την με τη μάθηση μιας ξένης γλώσσας. Επίσης εξυπηρετούν τους επαγγελματίες, οι οποίοι χρειάζονται να συνδυάζουν επιχειρηματικότητα, οικογενειακή ζωή και μάθηση.

Και τα τρία μοντέλα προσφέρονται στα επίπεδα Α1-Γ2 και στις 4 γλώσσες: αγγλική, γερμανική, ισπανική και ιταλική.

Το μοντέλο για αποκλειστικά διαδικτυακά μαθήματα προσφέρεται και για εξατομικευμένη διδασκαλία.

Και τα τρία μοντέλα χρησιμοποιούν σύγχρονο και ασύγχρονο υλικό, νέες τεχνολογίες και τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εκπαιδευτικά εργαλεία.

Στην ΕΚΠ@ΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ έχουμε την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τον εξοπλισμό, το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό, και την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση για να ανταποκρινόμαστε με ασφάλεια και με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους σε προκλήσεις. Έχουμε περάσει δυναμικά και έγκαιρα στην ψηφιακή εποχή της εκπαίδευσης.

Στατιστικά

0
0 out of 0
0 Βαθμολογίες
5 Stars 0
4 Stars 0
3 Stars 0
2 Stars 0
1 Stars 0

Κριτικές

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει το “Διαδικτυακά Μαθήματα”

Διάρκεια Ιούνιος-Σεπτέμβριος (θερινά εντατικά τμήματα), Σεπτέμβριος-Μάϊος (χειμερινά τμήματα)
Έναρξη 20/06 (θερινά εντατικά τμήματα) 20/09 (χειμερινά τμήματα)
Εγγραφές 1-15 Ιουνίου (θερινά εντατικά τμήματα) 1-30 Ιουνίου (χειμερινά τμήματα)

Κοινοποιήστε το μάθημά μας